Kinderdagverblijf Soof!

Over Soof!

Persoonlijke en huiselijke sfeer.

Bij ons kun je rekenen op een veilige basis. Want vanuit hier kan elk kind vol vertrouwen zichzelf en de wereld om zich heen verkennen. Dat gaat soms (letterlijk) met vallen en opstaan. En iedereen doet dat op zijn eigen manier. Onze rol? Hierbij helpen.
Dat doen we altijd op een wijze die past bij je kind.

Wie bij Soof! binnen komt valt het meteen op: de persoonlijke en huiselijke sfeer. Misschien komt dat omdat we hier als oprichters onze ziel en zaligheid in leggen en voorstanders zijn van kleinschalige opvang. We kennen elkaar, ieder kind en net zo belangrijk: ook de ouders.

De ruimte van Soof! is warm en huiselijk ingericht. Er is een aparte slaapkamer en een buitenruimte. De 6 persoons bus en de twee elektrische bakfietsen bieden de mogelijkheid om iedere dag erop uit te gaan: naar de speeltuin, de geitenboerderij, de kersenboomgaard, boodschappen doen of zomaar een rondje in het park .

Kennismaken Kinderdagverblijf Soof!

Voorstellen

Wij zijn Cindy en Birit.

We zijn beiden jaren lang werkzaam geweest in de kinderopvang op verschillende kinderdagverblijven. Bijna 10 jaar geleden zijn we allebei voor ons zelf gaan werken als gastouder en kleinschalig kinderdagverblijf. Het is nu tijd geworden voor een andere/ nieuwe fase in ons leven. We gingen al veel samen met onze gastkindjes op pad en dat heeft ons doen besluiten om samen te gaan werken.

Onze kwaliteiten en ervaringen bundelen we nu en brengen we ten uitvoer op kinderdagverblijf Soof! We vinden het belangrijk dat de kinderen met plezier naar Soof! gaan en dat ze zich vertrouwd voelen bij ons. Soof! is een heel kleinschalig kinderdagverblijf en dit is een bewuste keuze van ons. Doordat we maar 6 kinderen per dag opvangen is er alle tijd voor de kinderen en het geeft ons de vrijheid om veel met de kinderen naar buiten te gaan en uitjes te maken.

Kennismaken Kinderdagverblijf Soof!

Doel van Soof!

Ontstaan van een goede basis voor verdere creatieve en sociale ontwikkeling.

Soof! wil ouders/verzorgers de mogelijkheid bieden om hun beroep/studie te kunnen blijven uitvoeren en het wil jonge kinderen op een professionele en verantwoorde wijze begeleiden in hun ontdekkingstocht.

Door het aanbieden van de kleinschaligheid ontstaat er ruimte voor aandacht. In die sfeer leren kinderen en de pedagogisch medewerker elkaar goed kennen.

In het kort waar we voor staan:
Plezier, kleinschalig, huiselijk, rust, regelmaat, reinheid, persoonlijk, verrassend, samenwerking, goede en open communicatie en veel naar buiten en op pad met de bakfiets!