Ouders aan het woord

Een aantal tevreden ouders en blije kinderen.

Wij vinden het belangrijk om ervaringen van ouders te delen en altijd goede communicatie met elkaar te houden.
Het is een fijn en vertrouwd gevoel als u met een gerust hart uw kind bij ons kan brengen en weer kan ophalen met een glimlach.

Blijdschap en stralende lach van Marley Mae

Onze dochter van bijna 11 maanden zit nu ongeveer een half jaar bij kinderopvang Soof. Gelijk tijdens het eerste telefoongesprek voelde ik het enthousiasme waarmee de opvang wordt gerund. De passie voor kinderen zit diep in het hart en dat voel je en merk je ook aan het dagelijkse ontvangst. Birit en Cindy kijken goed naar de kinderen en ze spelen in op zaken die bij het kind aan de orde zijn. Als ze bijzonderheden opmerken schromen ze niet om aan de bel te trekken. Dit geeft ons als ouder een veilig en prettig gevoel.

Marley gaat af en toe op stap samen met de andere kinderen naar de boerderij en de speeltuin, wij krijgen hier iedere keer ook een mooie fotovoorstelling van.

Kortom wij zijn zeer tevreden over Soof!

Lieve Cindy & Birit,
Thomas heeft het erg naar zijn zin bij Kinderopvang Soof!

Jullie doen veel leuke dingen, zoals knutselen en lekker wandelen.
Thomas speelt graag bij jullie en met zijn vriendjes en vriendinnetjes.

We laten Thomas met een gerust hart achter bij jullie. Bedankt!

Liefs, Shirley & Dave

Onze zoon komt heel graag bij Soof!

Hij kan vaak niet wachten, als we aankomen fietsen, om naar binnen te gaan. Hij speelt er graag met al het speelgoed, vooral de buitenkeuken is favoriet. Er is veel persoonlijke aandacht en goed contact met ons als ouders. Regelmatig krijgen we foto’s dat ze met de hele groep op pad zijn geweest, zo leuk om te zien. We heel blij dat onze zoon bij ze komt en in zulke goede handen is.

Groetjes Maud en Wouter

Soof! vinden we een ideale plek voor onze dochter.

Er worden ontzettend veel uitstapjes en activiteiten ondernomen. Het komt zelden voor dat de kindjes de hele dag binnen zitten. Cindy en Birit zijn beide prettig in de communicatie. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Kortom, als ouder weet je precies wat je aan ze hebt. En ‘even snel’ je kind wegbrengen of ophalen valt niet altijd mee. Er ontstaat meestal een gezellig kletspraatje. Maar als je haast hebt is daar zeker ook begrip voor hoor. Iedere dag komt er weer een leuk verhaaltje met een foto. Ideaal om te zien wat ze gedaan hebben en op de hoogte te blijven. Stiekem kijk ik soms wel uit naar deze verhaaltjes.

We zijn nog steeds ontzettend blij met jullie. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen.
Veel liefs, Sandra

Als ’s ochtends de deur opengaat springt ze Birit of Cindy in de armen.

Vanaf een paar maanden na hun geboorte gingen onze beide kinderen naar Birit. Onze oudste dochter is tot haar basisschoolleeftijd gebleven. En al die tijd met heel veel plezier! Haar zusje speelt sinds de oprichting nu bij SOOF!. Het programma dat aangeboden wordt is zeer divers, altijd actief en met veel aandacht voor buitenspelen. Bij lekker weer wordt er vaak op uit getrokken met de bakfietsen naar allerlei leuke speelgelegenheden in de wijde omtrek. De kleinschaligheid zorgt voor een persoonlijke sfeer, dat vinden wij heel prettig.

Vriendelijke groeten, Evert Jan

Vanwege de huiselijke sfeer voelde onze zoon zich vanaf het allereerste moment thuis bij Soof!

Birit en Cindy ondernemen veel met de kinderen. Er is vaak een speciale activiteit zoals een muziekles, yoga of dansen. Daarnaast gaan ze veel naar buiten met de kinderen. Het contact met Birit en Cindy is altijd prettig. Er wordt meegedacht en er is altijd tijd voor overleg. Onze zoon gaat iedere keer met een stralende lach naar Soof!.

Joop de Lange en Aafke Bednorz

Zeer professioneel KDV.

Cindy en Birit zijn heel lief voor de kinderen. Mijn zoontje voelt zich erg op zijn gemak en heeft het reuze naar zijn zin. Ondernemen veel (educatieve) activiteiten en gaan veel met de kinderen naar buiten.

Groetjes Charlene

Sinds 3 jaar komt Evelien graag bij Birit.

Toen Birit ons vertelde dat ze samen met Cindy een kinderdagverblijf zou gaan starten was het voor ons een makkelijke keuze om te blijven. Cindy was namelijk al een bekend gezicht en ook onze back-up gastouder. Evelien gaat altijd met veel plezier naar de opvang en komt me de mooiste verhalen thuis. Samen ontdekken hoort er bij SOOF! echt bij!

Van yoga- en muziekles tot wandelen in het park en met de bakfiets er op uit. Alles is even leuk en leerzaam!

Iris

Wij zijn super tevreden over hoe Cindy onze dochters al jaren lang opvangt.

Met haar enthousiasme weet ze een fantastische plek voor onze meiden te geven om lekker te spelen en te ontwikkelen. Beide meiden komen sinds dat ze geboren zijn bij Cindy. Onze oudste dochter (bij Cindy tussen 2017-2021) was altijd al enthousiast over de opvang en vermaakte zich (en sliep) daar erg goed. Het ritme van de dag en de structuur die Cindy geeft deed haar erg goed (konden wij nog wat van leren ook!). Nu gaat onze jongste dochter (bij Cindy en nu Soof! sinds 2019-heden) er wederom ook met heel veel plezier heen. Cindy en Birit trekken er altijd op uit. Lekker wandelen met de club, in de bakfiets naar speeltuintjes of picknicken ergens op een veldje. Allemaal leuke dingen worden er gedaan met de relatief kleine groep kindjes, wat ons ook erg aanspreekt aan Soof!

Met vriendelijke groet Steven

Een goed gevoel

Het belangrijkste voor ons is dat het gevoel goed zit en het gevoel zit heel goed bij SOOF!
Birit en Cindy zijn super lief voor de kinderen en de opvang voelt gezellig aan.
Wij raden SOOF zeker aan!

Almir