Informatie Kinderdagverblijf Soof!

Informatie

Kleinschalige, complete en kwalitatief goede kinderopvang.

Zoekt u dus kleinschalige, complete en kwalitatief goede kinderopvang in de Meern?
Dan bent u bij Soof! aan het juiste adres. We verwelkomen u en uw kinderen graag. Indien u interesse heeft kunt u ook een keer komen kijken d.m.v. een intake gesprek, zodat u met eigen ogen een beeld kunt vormen.

Ook kunt u alvast een aantal mooie foto’s bekijken van activiteiten die we organiseren voor de kinderen. Dit zijn een aantal mooie momenten die we samen maken en die kinderen erg leuk vinden. Bezoek onze fotopagina.

Informatie Kinderdagverblijf Soof!

Visie en Pedagogisch beleid

Wij bieden een verantwoorde kinderopvang.

We bereiden onze kinderen graag voor op de toekomst door het meegeven van handvatten en kennis over sociale omgangsvormen, normen en waarden. In ons pedagogisch beleidsplan kunt u lezen hoe wij onze visie toepassen in de opvang.

In het pedagogisch beleidsplan wordt benoemd hoe wij verantwoorde kinderopvang aanbieden. Hierbij wordt rekening gehouden met de vier pedagogische basisdoelen:

• Gelegenheid bieden tot het ontwikkelen van sociale competenties
• Gelegenheid bieden tot het ontwikkelen van persoonlijke competenties
• Kinderen de gelegenheid bieden om de normen en waarden zichzelf te maken
• Het met respect omgaan met kinderen en het gevoel geven dat zij zich veilig en gehoord voelen

Binnen deze pedagogische basisdoelen zijn wij geïnspireerd door de visies van Thomas Gordon, Emmi Pikler, Marianne Riksen-Walraven en Reggio Emilia.

Kinderdagverblijf Soof!

Kleinschalige opvang is een bewuste keus.

Omdat we persoonlijke aandacht en begeleiding van groot belang vinden.

Zo hebben wij een jaarlijks 10 minuten gesprek om de ontwikkeling van uw kind te bespreken, en heeft ieder kind een vaste, deskundige en ervaren mentor. Ondanks dat wij klein zijn hebben we een grote buitenspeelruimte, zodat de kinderen lekker buiten kunnen spelen. Verder is Soof! goed bereikbaar en ligt er voldoende parkeerruimte bij ons pand.

Als kinderdagverblijf leveren we kwaliteit, wat ook blijkt uit de positieve reacties van de ouders. Kijk eens bij referenties ouders Soof! Tevens zijn we een totaal aanbieder. We nemen de kosten voor luiers en eten/drinken voor onze rekening. All-inclusive kinderopvang dus!

Kijk bij tarieven kinderopvang voor een actueel overzicht van onze prijzen.
Overigens komt u wellicht ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.
Dit kunt u bekijken op de pagina kinderopvangtoeslag.